0521 23 4040
Vandaag zijn wij bereikbaar van 09:00 tot 20:00

Ruis of Blokken

Ruis op uw TV of ruis op de radio? Mogelijk zit er een defect in de kabels of het aansluitpunt. We kunnen dit voor u controleren en eventueel herstellen.

TV Instellen

U heeft een nieuwe TV en deze moet aangesloten worden, netflix moet ingesteld worden en overige apparaten aangesloten. We kunnen voor u de nieuwe TV aansluiten en installeren, hou er rekening mee dat niet alle oude apparaten werken op een nieuwe TV.

Zenders kwijt?

TV zenders kwijt? Probeer dan eens uw tv opnieuw in te stellen. Bij KPN kunt u de decoder terug zetten naar fabrieksinstellingen of even herstarten. Werkt dit niet controleer dan of er wel een internet verbinding is en herstart het dsl modem. Als klant van Ziggo kunt u opnieuw zenders zoeken door te kiezen voor DVB-C en vervolgens digitaal, er worden om gegevens gevraagd. Frequentie 474.00, NetwerkID 05555 of 04444 voor gratis kanalen. Symboolsnelheid 6875. Mocht dit niet werken laat het ons weten.

Kabels leggen/vervangen

Nieuwe woning, lege buizen. Veel mensen vergeten kabels aan te leggen in hun nieuwe woning. Het kan ook voorkomen dat er bijvoorbeeld een internet kabel ligt maar dat zou coax moeten zijn, of andersom. We kunnen deze kabels vervangen als ze makkelijk beweegbaar zijn door de buizen of goten. Goede bekabeling is belangrijk voor een optimale beeldkwaliteit en stabiliteit. Internet kabels dienen ook van goede kwaliteit te zijn om de volledige internet snelheid te kunnen behalen.

Digitale radio

In de nabije toekomst zal het analoge signaal verdwijnen van de kabel van provider Ziggo. Om toch radio te kunnen blijven luisteren zijn er meerdere opties: U kunt kiezen voor een kleine antenne die het signaal van FM uit de lucht oppakt. U kunt er ook voor kiezen om uw mediabox te verbinden met de radio, op de manier is het mogelijk om alle digitale zenders te beluisteren via uw eigen radio. Dit is mogelijk voor zowel Ziggo als KPN en overige providers van digitale radio.