0521 23 4040
Vandaag zijn wij bereikbaar van 09:00 tot 20:00

Aansluiten van apparaten

U heeft een camera, slimme thermostaat of ander slim apparaat aangeschaft maar het installeren wil niet lukken. Vaak zijn er kleine dingen die over het hoofd worden gezien. Wij kunnen u hierbij helpen.

Beveiligingscamera

Ideaal voor uw eigen veiligheid maar ook die van de omgeving. Er zijn verschillende soorten camera's die voor binnen en voor buiten, maar ook camera's met infrarood of microfoon. Wij hebben ervaring met diverse modellen en kunnen u helpen bij het aansluiten van deze apparatuur.

Schakelaars

Klik aan klik uit schakelaars of wifi schakelaars. Ze zijn leuk maar soms moeilijk aan te sluiten, ook komt wel eens voor dat bijvoorbeeld de afstandsbediening niet werkt of de verbinding er geregeld uit valt.

Slimme thermostaat

Ook de thermostaten zijn slim en helpen ons bij het besparen van energie. Ook deze apparaten kunnen storing geven of zijn moeilijk aan te sluiten. Wij hebben ervaring met toon en nest en kunnen u hierbij ondersteunen.

Overige

Ook voor overige slimme apparaten/domotica kunt u contact met ons opnemen. In veel gevallen kunnen wij u helpen bij het oplossen van uw probleem of het aansluiten van het apparaat.

Reparatie

De telefoon of tablet valt en het scherm is kapot, zeer vervelend maar voor de meest gangbare tablets en smartphones zijn er schermen beschikbaar. Wilt u weten of wij uw smartphone of tablet kunnen repareren en wat de kosten daar van zijn? Neem dan contact met ons op.

Instellen Apparatuur

Nieuwe telefoon of tablet maar alle data staat nog op het oude toestel. In sommige gevallen is het verplaatsen van de SD-kaart voldoende om alle foto’s etc. over te zetten. Soms is er ook iets meer nodig om alles van het ene naar het andere toestel te verplaatsen. Neem contact met ons op als u hierbij hulp nodig heeft.