0521 23 4040
Vandaag zijn wij bereikbaar van 09:00 tot 20:00
 • 1. Sluit alles af en zet alles uit.
  2. Haal router en modem uit het stopcontact.
  3. Start (indien van toepassing) eerst het modem op en wacht ongeveer 2 minuten.
  4. Start nu ook de router op en wacht vervolgens weer ongeveer 2 minuten.
  5. Start als laatste uw apparaat weer op en probeer nogmaals verbinding met het internet te maken.

  Werkt dit niet probeer dan optie 2.
 • Het modem resetten naar de fabrieksinstellingen.

  Zoek achterop het modem of router een klein knopje met de tekst "reset" het kan ook een klein gaatje zijn waar het knopje in zit.
  Druk met een pen of paperclip (in geval van gaatje)de knop ongeveer 30 seconden in. Laat dan los, het modem of router gaat nu terug naar fabrieksinstellingen.

  Werkt dit niet probeer dan optie 3.
 • Modem verplaatsen naar hoofdaansluitpunt.

  Sluit het modem aan op het hoofdaansluitpunt, dit kan de meterkast zijn of een hoek in de woonkamer. Niet iedereen heeft zijn modem op het juiste punt wat storing kan veroorzaken in de verbinding. Bij kpn en dochters is het de blauwe kabel, bij Ziggo is deze groen. Bij glasvezelverbindingen zit het modem altijd op het aansluitpunt.

  Neem contact op als geen van de opties uitkomst bieden.

Storingen aan uw internet verbinding

Bijna alles gebruikt tegenwoordig internet en we kunnen niet meer zonder. Het is dan ook heel vervelend als de internet verbinding er uit ligt of geregeld uit valt, hiernaast staan een paar handelingen die u kunt uitvoeren. Mochten deze handelingen voor u geen oplossing bieden neem contact met ons op dan zullen wij ter plekke de verbinding controleren. Mocht blijken dat randapparatuur van uw internetprovider defect is dan proberen wij samen met de desbetreffende provider nieuwe randapparatuur te bemachtigen.

Wifi netwerk verbeteren

Met alle draagbare apparaten van tegenwoordig wordt het wifi netwerk in huis steeds meer belast. Ook blijkt dat er steeds meer behoefte is aan wifi op plekken waar dat voorheen niet nodig was. Wij kunnen helpen bij het uitbreiden of verbeteren van het wifi net bij u thuis of op kantoor.

Repeater

Een repeater is een klein apparaat wat u in het stopcontact stopt. Dit apparaat vangt het wifi netwerk van uw router op en zend dit opnieuw uit vanaf zijn positie. Hierdoor is het mogelijk om het wifi netwerk uit te breiden, het nadeel is dat de snelheid vaak halveert. Een juiste plaatsing van een repeater is zeer belangrijk anders zal deze niet goed functioneren.

Accesspoint

Een accesspoint is een apparaat wat u met een kabel aansluit op uw router. Dit apparaat maakt een nieuw netwerk is huis, het voordeel is dat dit apparaat geen snelheid verliest en u kunt hem plaatsen waar u dat zelf wilt. De meeste accesspoints die wij gebruiken het POE ondersteuning, dit betekend dat er niet een stopcontact aanwezig hoeft te zijn en dat ook de stroomtoevoer door de netwerkkabel gaat.

Powerline adapter

Een powerline adapter is een apparaat waarmee u het internetsignaal via het lichtnet kunt sturen. Deze apparaten zijn ideaal als bijvoorbeeld de PC geen wifi ondersteuning heeft of het trekken van kabels onmogelijk is.

Powerline/Accesspoint

Met deze combinatie is het mogelijk om een accesspoint te plaatsen op een plek waar geen mogelijkheid is tot het trekken van kabels. Dit is een geweldige maar ook prijzige optie.